Fő tevékenységi köreink:

- Ipari berendezések villamos felújítása, technológiai fejlesztése:

Meglévő berendezések felújítása: Az ügyfél igényeinek megfelelően a régi berendezés teljes vagy részleges felújítása. A gyakorlati működtetés során a megrendelő által felmerült esetleges igényekkel, vagy a tapasztalataink alapján az általunk ajánlott, fejlesztések megvalósítása.

- Elosztó és kapcsoló szekrények gyártása:

A kapott dokumentációknak megfelelően vállaljuk a gyártást, igény estén a saját beszállítóinktól beszerezve a szükséges anyagokat. A berendezéseket kitesztelve szállítjuk. Energiaelosztó szekrények gyártása. Egyedi kivitelben és tipizált gyári megoldások felhasználásával.

- Vezérlő szekrények gyártása:

- PLC vezérlések gyártása, részegységtől a komplett feladat megvalósításáig. A mai kor automatizáltsági szintjén alapberendezésnek számítanak a PLC-s vezérlések. Akár a meglévő rendszerek karbantartását , továbbfejlesztést, akár a teljesen új feladatok kivitelezését vállaljuk. A kapott technológia tervek, villamos tervek alapján. Igény esetén amennyiben nem rendelkezik a megrendelő ezekkel tervekkel, akkor az elképzeléseiből kiindulva valósítjuk meg a projektet. Biztosítva a szükséges dokumentációt, a kezelőszemélyzet oktatását. Vállaljuk az általunk kiépített rendszerek távfelügyeletét, időszakos karbantartását, eseti javítását garanciális időszakon túl.

-Elektronikai fejlesztések:

Mikrovezérlő alapú elektronikus áramkörök fejlesztése, prototípus gyártás, sorozatgyártás.

- Gyártás támogató illetve felügyelő rendszerek:

Komplett SCADA rendszer telepítése. Vizualizáló rendszerek kiépítése, amennyiben csak a folyamatmegjelenítés a cél a pillanatnyi nyomon követéshez. Esetlegesen kombinálható adatgyűjtő, naplózó rendszerrel. Egyedi szoftver fejlesztések az ügyfél igényeinek megfelelően. Különféle folyamatirányításhoz, gyártási láncokhoz, kimutatásokhoz. Adatgyűjtő, monitorozó rendszer fejlesztése. Nem kép formátumban megvalósított adatgyűjtés , valósidejű monitorozás táblázatos formátumban. Igény esetén kiegészítve az adatok feldolgozását segítő egyedi szűrő, feldolgozó programokkal.